Vastgoeddata

Robotisering en Machine Learning: slim je vastgoedbestanden op orde

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Robotisering en Machine Learning? En wil je ook een pragmatische toepassing zien voor woningcorporaties? In deze sessie nemen we je stap voor stap mee in de mogelijkheden en onmogelijkheden van deze mooie technieken om als woningcorporaties je foto’s en documenten slim te organiseren.

Spreker:
Maarten Hoenen

Continue data verbetering bij Staedion

Uiteindelijk begint alles bij de gebruiker van data. Zorg daarom ook dat je juist die data op orde brengt die er écht toe doet en waar mensen in de organisatie wat aan hebben. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Femke Roders (functioneel beheerder) en Eric van den Berg (projectmanager Business Informatie Technologie) geven een inkijkje in hoe Staedion bezig is met het continu verbeteren van vastgoeddata. Van interne interviews tot impact bepaling, selectie waar te beginnen en de keuze voor data-thema’s, vorming van een projectteam en inrichting van het beheerproces.

Sprekers:
Eric van den Berg, Staedion
Femke Roders, Staedion
Daan van den Berg 

SAM-Presentatie: vastgoedbeleid presenteren in 3D

Als assetmanager stel je het vastgoedbeleid op van jouw organisatie. Het is natuurlijk wel zo fijn als je collega’s ook het meest actuele beleid te allen tijde in kunnen zien. Dat kan met SAM-presentatie en ook nog eens in 3D. SAM-presentatie is eigenlijk een ‘light’ variant van Vabi Vastgoeddata en ontwikkelt daardoor constant door. In deze sessie lichten Pieter Postma(Ortec Finance) en Daan van den Berg (Vabi) SAM-presentatie toe en geven in een doorkijkje in de ontwikkelingen en vragen je in deze sessie om mee te helpen met de prioritering.

Sprekers:
Pieter Postma
Daan van den Berg 

Schrijf je in

Wil je verzekerd zijn van deelname aan de Corporatiedag 2021? Meld je dan direct aan en wij reserveren een plaats voor je. Werk je bij een corporatie of commercieel verhuurder? Dan is deelname ook nog eens kosteloos.

Menu