Gebouw informatie management

Validatie van gebouwinformatie achter de voordeur

Voor beleidsbeslissingen, maar zeker ook voor de juiste huurdersgegevens is het voor de corporatie van belang inzicht te hebben in actuele vastgoeddata achter de voordeur. Zijn de gegevens in het ‘bronsysteem’ nog wel up-to-date om de juiste beslissingen op te nemen? En hoe worden de vastgoedgegevens bijgehouden na een renovatie van bijvoorbeeld badkamer of keuken?
In deze Fieldlab laten we zien welke stappen de woningcorporatie heeft doorlopen om vastgoeddata snel betrouwbaar te krijgen. Het hebben van juiste vastgoeddata zorgt dat je je als corporatie kan blijven richten op gedegen beleid, én de focus kunt leggen bij je huurder.

Sprekers:
Maarten Arts, algemeen directeur, Movin’U
Roel Jakobs, Business Development Manager, Movin’U

Gebouw Informatie Management voor woningbeheerders

Woningcorporaties nemen gebouwinformatiemanagers aan, organiseren hun gebouwinformatie op een slim platform en laten hun netwerkpartners ermee werken. Wat is Gebouw Informatie Management eigenlijk? Wat heb je eraan? En hoe richt je het in binnen je organisatie? Daan beantwoordt deze en andere vragen.

Spreker:
Daan van den Berg, Bryder

Bryder platformdemo

In deze sessie neemt Daan van den Berg je mee op het Bryder-platform en geeft je een beeld van alles wat er met het platform mogelijk is. Vragen stellen mag uiteraard, Daan beantwoordt ze graag.

Spreker:
Daan van den Berg, Bryder

De toekomst van Gebouw Informatie Management

Gebouwdigitalisatie gaat in een razend tempo. Maar wat staat ons te wachten? En hoe moeten we hier op anticiperen?

Spreker:
Bart Jalink, Bryder

Gebouwinformatie en je ERP

Hoe hou je de data in de daarvoor bestemde softwarepakketten? En hoe zorg je ervoor dat gegevens onderling goed worden uitgewisseld?

Spreker:
Daan van den Berg, Bryder
Arjan Hiemstra, Van Datarotonde

Bryder Digital Twin

De Bryder Digital Twin vormt de basis om veel processen binnen de corporaties te ondersteunen. Natuurlijk is de Digital Twin de basis voor het bepalen van oppervlaktes en hoeveelheden. Maar ook is de Digital Twin een enorm handig hulpmiddel om uw eenheden visueel in kaart brengen. Door vervolgens de Digital Twin te combineren met de data uit de Bryder Platform heeft u ongekende mogelijkheden.
In deze sessie nemen wij u mee in onze visie op Digital Twins, het gebruik ervan en de vele mogelijkheden die Digital Twins bieden voor woningcorporaties. Als klap op de vuurpijl werpen we onze blik op de toekomst, en doen we een aantal voorspellingen over de mogelijkheden van Digital Twins die er nog aan gaan komen

Spreker:
Eric Verhoef, Product owner, Bryder

Verandering brengen met verhalen

In deze online kennissessie van 1 uur leer je de technieken van zakelijke storytelling. Die kun je bijvoorbeeld toepassen voor het uitdragen van de aankomende veranderingen in de woningsector. Het verhaal maak je tijdens de online sessie. Zodat je persoonlijk, beeldend en meeslepend kan vertellen. Je sluit je verhaal altijd af met een concrete oproep aan je publiek, zodat je het doel ermee bereikt dat jij voor ogen hebt. Je oefent met een verhaal voor je eigen praktijk, dus je kan het daarna direct toepassen op je werk. Sandra de Haan haar overtuiging is dat de persoonlijke verhalen van iedere medewerker sámen de kern vormen voor die ene boodschap. Haar diepste wens is dat mensen woorden gaan geven aan wat er echt toe doet voor ze. Dat doet ze door middel van een eigen trainingsprogramma, gebaseerd op de theorie van de Golden Circle van Simon Sinek en de technieken van storytelling. Dat maakt haar trainingsprogramma uniek. Haar overtuiging draagt ze uit met het trainersteam van de Vertelschool Rotterdam, waarvan Sandra de oprichter is.

Spreker:
Sandra de Haan, oprichter de Vertelschool Rotterdam

Schrijf je in

Wil je verzekerd zijn van deelname aan de Corporatiedag 2022? Meld je dan direct aan en wij reserveren een plaats voor je. Werk je bij een corporatie of commercieel verhuurder? Dan is deelname ook nog eens kosteloos.