Vastgoeddata

Digital Twins, van NEN2580 tot data gedreven vastgoedbeheer

In deze sessie hoor je wat we verstaan onder een Digital Twin en waar je die concreet voor in kunt zetten, nu én in de toekomst. Zo voorziet een Digital Twin op een slimme en betrouwbare manier in nieuwe databehoeften zoals de NEN2580 gebruiksoppervlakten, maar met een Digital Twin kun je nog veel meer. Maarten Hoenen neemt je mee in de nieuwste ontwikkelingen omtrent Digital Twins in de vastgoedsector en wat dat betekent voor corporaties.

Spreker:
Maarten Hoenen, CTO, Vabi

 

Alle vastgoeddata voor iedereen op orde – Datarotonde verbindt

ISRES en Vabi hebben samen een koppeling ontwikkeld tussen het primaire systeem en het datamodel van Vabi Vastgoeddata. 60 velden op het gebied van adresgegevens, huur gegevens, die in het primaire systeem worden bijgehouden zijn automatisch gesynchroniseerd met Vabi Vastgoeddata via de Datarotonde.

De inzet van de Datarotonde en de synchronisatie van ERP en Vabi zorgt ervoor dat zowel de actuele administratieve als ook de actuele fysieke vastgoeddata in het gehele applicatielandschap beschikbaar is.

Hiermee is alle vastgoeddata voor iedereen op orde en beschikbaar. En kan bijvoorbeeld:
+ Vabi verrijkt worden met gegevens uit het ERP;
+ Het primaire proces verbeteren door integratie met Vabi Vastgoeddata;
+ Digitalisering van processen zoals het verhuurmutatie- of onderhoudsproces ondersteund worden met Vabi Vastgoeddata.

Spreker:
Arjan Hiemstra, Manager ISRES, Datarotonde 

 

Zo neem je de organisatie mee in de datarevolutie

Hoe begin je aan orde en structuur in data in een tijdperk waarin er meer gegevens zijn dan vragen? Een beeld van waar we heen willen is er al, de weg er naartoe staat nog niet vast. We laten je graag zien dat de revolutie niet alleen gaat over data en digitaliseren zelf maar ook over het meenemen van je organisatie. Wietse en Daan geven je een pragmatische kijk op het werken aan vastgoeddata en hoe je de organisatie en co-makers/partners daarbij betrekt.

Sprekers:
Wietse Theeuwen, programmamanager data & innovatie, Havensteder
Daan van den Berg, product owner, Vabi

 

Je vastgoeddata altijd up-to-date door de Movin’U Vastgoeddata opname app!

De vraag naar betrouwbare en daarmee gevalideerde data wordt steeds groter.
Het up-to-date houden van alle gegevens is de uitdaging.

Vanuit Movin’U geven wij inzicht in hoe vastgoeddata up-to-date kan worden gehouden middels registratie en daarmee bruikbaar wordt voor de verschillende afdelingen binnen de corporatie. Het toekomstig gebruik van uw vastgoeddata krijgt een nieuwe dimensie. Ook bezig met het op orde krijgen van de data en informatie binnen uw corporatie. Schrijf je dan zeker in!

Spreker:
Roel Jakobs, Business development manager, Movin U 

 

Demo Vabi Vastgoeddata

Ontdek tijdens onze demo sessie hoe onze informatiemanagement oplossing jouw corporatie kan helpen met het op orde krijgen van plattegronden voor verhuur, NEN2580 gebruiksoppervlaktenjullie digitale inhaalslag, grip terugkrijgen op alle vastgoedinformatie, ketensamenwerking en kennisdeling. We laten zien hoe dagelijks meer dan 60 corporaties in staat zijn om slimme beslissingen te nemen dankzij betrouwbare data. Voor iedereen te vinden en ontsluiten vanuit de enige logische plaats, het digitale woningdossier in de vorm van een digitale kopie van het gebouw (Digital Twin). Ervaar zelf het verschil tussen steeds opnieuw uit moeten zoeken hoe iets zit en de situatie direct snappen.  

Nieuwsgierig geworden of heb je vragenJe bent van harte welkom bij de interactieve demonstratie! 

Spreker:
Vabi

Schrijf je in

Wil je verzekerd zijn van deelname aan de Corporatiedag 2020? Meld je dan direct aan en wij reserveren een plaats voor je. Werk je bij een corporatie of commercieel verhuurder? Dan is deelname ook nog eens kosteloos.

Menu