Plenaire sessie

Dagvoorzitter

Suzan geeft bijzondere aandacht aan gewone interactie. Met passie voor gastvrijheid laat Suzan sprekers schitteren en gasten stralen. Met haar ervaring in het bedrijfsleven en onderwijs is Suzan een professionele gespreksleider en kent ze het belang van het versterken van netwerken.

Spreker:
Suzan Vink

Energizing sessie

Hidde is initiatiefnemer van het #Recharge-programma en columnist op het gebied van welzijn en persoonlijke ontwikkeling bij RTL. In deze kick-off sessie neemt Hidde je mee in de #Recharge-filosofie over het leiden van een energieker leven.

De inhoud in het kort:

  • Een samenvatting van de groei van de wereldbevolking en de technologische evolutie van de afgelopen eeuw, evenals welvaartsziekten als grote uitdaging van de huidige samenleving.
  • Je Energy Savers. Een interactieve inleiding om inzicht te geven in hoe je brein werkt.
  • Thuiswerken. Waar lopen mensen tegenaan, welke aanpassingen kun je doen om de dag beter door te komen, hoe blijf je in verbinding?
  • De opbouw van het #Recharge-model om flow in je werk te bereiken, bestaande uit mindset, energie, focus en je omgeving.

Spreker:
Hidde de Vries

Interview met Lex Knape, Ortec Finance Smart Solutions over de Woningcorporatie Radar

Interview met Lex Knape verantwoordelijk voor Ortec Finance Smart Solutions over de Woningcorporatie Radar; een AI gestuurde digitale informatie bron specifiek voor de sector: Woningcorporaties.

Sprekers:
Suzan Vink
Lex Knape

Schrijf je in

Wil je verzekerd zijn van deelname aan de Corporatiedag 2021? Meld je dan direct aan en wij reserveren een plaats voor je. Werk je bij een corporatie of commercieel verhuurder? Dan is deelname ook nog eens kosteloos.

Menu