Ontdek de unieke locatie van de Corporatiedag 2020

Update: De Cororatiedag is uitgesteld vanwege het coronavirus. Meer informatie over een alternatieve invulling volgt later.

Net als elke corporatie zijn ook wij volop bezig met duurzaamheid. We vinden het belangrijk om niet alleen met onze producten bij te dragen aan verduurzaming van de vastgoedsector, maar ook vanuit ons zelf besteden we hier veel aandacht aan.

Daarom houden we de Corporatiedag op 28 mei a.s. in de Amsterdome in Amsterdam: het ultieme voorbeeld van duurzaamheid!

Unieke locatie

De Amsterdome was ooit het Aviodome, het Nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart op Schiphol. Deze enorme koepel is in 2004 gedemonteerd en in 2018 weer opnieuw opgebouwd in Amsterdam met de oorspronkelijke materialen. Maar ook qua interieur wordt gebruik gemaakt van bestaande materialen. De stoelen zijn gemaakt van gerecycled hout, het gebouw wordt compleet verlicht met LED verlichting, alle wanden zijn van gerecycled gips en de plafonds van sloophout. Ook de vloer is voor 75% gemaakt van gebruikte materialen. Daarnaast heeft de Amsterdome een hoge isolatie: EPC van 0.98%.

Lees hier wat de Amsterdome nog meer zo duurzaam maakt

Programma

Ook in het programma besteden we veel aandacht aan duurzaamheid. Zo praten wij en onze partners je bij over de NTA 8800, over samenwerking tussen corporaties bij verduurzaming, wordt je up-to date gebracht over subsidies en hoor je alles over nieuwe initiatieven op het gebied van zonnepanelen.

Benieuwd naar de locatie? Schrijf je dan snel in voor de Corporatiedag 2020.

Meld je aan