Informatiemanagement

Naar een optimale aansluiting tussen ERP en woningcorporatie

Gedurende de gezamenlijke sessie van Qonsío en Itris staan we stil bij hoe woningcorporaties, die gebruikmaken van het ERP van Hercules, Itris en NCCW hun processen kunnen optimaliseren door van elkaar te leren. Daarnaast zal een stip op de horizon worden gedeeld, welke extra waarde big data kan gaan betekenen bij deze zoektocht.

Sprekers:
Dion Bonné, Manager productmanagement, Qonsio
Joeye Molina, Manager Sales en Support, Qonsio

Hoe start ik in mijn woningcorporatie met AI oplossingen?

Artificial Intelligence (AI) en machine learning (ML) zijn kreten die je vaak hoort maar zijn voor velen nog “ver van mijn bed show”. Wat zijn de mogelijkheden voor de corporaties? Samenwerken met specialisten of het toch zelf doen? Als je AI/ML echt wilt gaan implementeren wat zijn dan de randvoorwaarden en elementen die cruciaal zijn om succesvol te opereren? In deze sessie nemen wij u mee in de Do’s en Don’ts van starten met AI, specifiek voor woningcorporaties. Enkele praktijkvoorbeelden komen ook aan de orde.

Spreker:
Lex Knape, CEO Data Analytics, Ortec Finance

 

Schrijf je in

Wil je verzekerd zijn van deelname aan de Corporatiedag 2020? Meld je dan direct aan en wij reserveren een plaats voor je. Werk je bij een corporatie of commercieel verhuurder? Dan is deelname ook nog eens kosteloos.

Menu