Financiële planning en Vastgoedwaardering

Alles over de beleidswaarde

Sinds dit verslagjaar is de beleidswaarde een volwaardig onderdeel van de jaarrekening met uitgebreide controles van de accountant als gevolg. In deze sessie kijken we naar de beleidswaarde in de sector en hoe de beleidswaarde is opgebouwd. Verder blikken we terug op de ontwikkeling in het afgelopen jaar en evalueren we het interne en externe controleproces met de accountant. Hoe verhoudt de beleidswaarde van jouw corporatie zich tot de sector? Hoe wordt de ontwikkeling t.o.v. vorig jaar verklaard? Op welke manier zijn de belangrijkste inputgegevens van de beleidswaarde vastgesteld en hoe worden deze gecontroleerd?

In deze interactieve sessie krijg je antwoord op deze en meer vragen en helpen we met het delen van inzichten tussen corporaties en andere betrokkenen. Tot slot staan we stil bij hoe je de ontwikkeling van de beleidswaarde intern uitlegt aan het management en RvC.

Spreker:
Bram Leermakers, consultant, Ortec Finance

Machine learning & vastgoedwaardering

Nieuwe technologieën als artificial intelligence en machine learning worden steeds toegankelijker. Door Ortec Finance is een pilot uitgevoerd waarbij woningen met behulp van machine learning technieken zijn gewaardeerd.

Tijdens deze interactieve sessie worden de resultaten van de pilot gedeeld en verkennen we de mogelijkheden voor woningcorporaties.

Sprekers:
Maarten Fronik, Managing Director, Real Estate Valuation
Joris Cramwinckel, Technologist, Ortec Finance

Cegeka-dsa en Ortec Finance combineren het beste van twee werelden

In deze sessie deelt cegeka-dsa u hoe het aankijkt tegen financiële sturing en verantwoording. We demonstreren onze oplossing Dynamics Empire Online en de manier waarop deze aansluit op de producten van Ortec Finance.

Sprekers:
Ron Welling, Cegeka-dsa
Jeroen van Rooij, Sales, Cegeka-dsa

Risicoanalyse bij portefeuillestrategie en Meerjarenbegroting

 

Spreker:
Anna Wildeboer, consultant, Ortec Finance

Inloopsessie: Check je woningwaarde met AVM

Loop de hele dag vrijblijvend binnen om snel en nauwkeurig de waarde van uw woning(complex) te bepalen met AVM. De moderne webapplicatie wordt door corporaties, vastgoedbeleggers, taxateurs en hypotheekverstrekkers gebruikt als second opinion bij de aankoop/verkoop van bezit, ondersteuning van de taxateur om de marktwaarde van woningen te bepalen en als toets op de WOZ-waarde. AVM biedt u naast de leegwaarde en markthuur ook inzicht in de transactieprijzen van woningen die in de buurt zijn verkocht en de waardeontwikkeling per gemeente/wijk. In Nederland wordt jaarlijks van circa 400.000 woningen de waarde bepaald met Ortec Finance AVM.

Nieuwsgierig geworden of heb je vragen? Je bent van harte welkom bij de interactieve demonstratie!

Schrijf je in

Wil je verzekerd zijn van deelname aan de Corporatiedag 2020? Meld je dan direct aan en wij reserveren een plaats voor je. Werk je bij een corporatie of commercieel verhuurder? Dan is deelname ook nog eens kosteloos.

Menu