Duurzaamheid

NTA 8800: en nu verder!

Sinds januari is de NTA 8800 dan toch echt van kracht. Stapje voor stapje worden de processen ingericht om deze methodiek een plek te geven in de processen van de corporatie. In deze sessie laten we je zien hoe je deze stappen kunt invullen. Hoe kun je omgaan met de software? Hoe breng je je data op orde? Wat kun je verwachten van de software en waar kunnen we je mee ondersteunen? Op al deze vragen geven we in deze sessie een antwoord. Ben je bezig met energielabels of energiebeleid bij woningcorporaties en wil je verder met de NTA 8800? Kom dan naar deze sessie!

Spreker:
Sybe de Wit

 

NTA 8800: de eerste ervaringen

Jouw mening telt in deze sessie! Tijdens deze interactieve sessie over de NTA 8800 kom je te weten hoe jouw collega-corporaties met de NTA 8800 bezig zijn en kun je zelf vertellen waar jullie op dit moment staan. Waar staan corporaties met de invoering van de NTA? Hoe richten corporaties hun energiebeleid en monitoring nu in? Wij horen graag jullie ervaringen met de invoering van de NTA 8800.

Sprekers:
Anita Benard
Arjen Zwiers

Betere vastgoedsturing en duurzaamheidsbeleid met jouw energiedata

Wie is er niet bezig met vastgoedsturing en specifiek met het thema duurzaamheid? Het formuleren van duurzaamheidsbeleid is een hele opgave waar veel bij komt kijken. Wat moet je doen om van een goede langetermijnstrategie naar een praktische uitvoering te komen, gebruikmakend van de waardevolle data die je al hebt? Vabi en Ortec Finance laten zien hoe je de output van Vabi Assets Energie slim meeneemt in SAM van Ortec Finance ten behoeve van je portefeuille- en assetmanagement. We nemen je mee en geven tips en trucs hoe je met deze tools gedegen duurzaamheidsbeleid kunt opstellen.

Sprekers:
Annique Verkoeijen
Arjen Zwiers

 

Schrijf je in

Wil je verzekerd zijn van deelname aan de Corporatiedag 2021? Meld je dan direct aan en wij reserveren een plaats voor je. Werk je bij een corporatie of commercieel verhuurder? Dan is deelname ook nog eens kosteloos.

Menu