Ben je bezig met het op orde brengen van vastgoeddata in je organisatie? Kom dan naar de Vabi en Ortec Finance Corporatiedag op 20 juni a.s. in Amersfoort. Dė inspiratiebron voor jou en je corporatie. Kom langs en kies de sessies die het meest voor jou van toepassing zijn. Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent met vastgoeddata en BIM.

Wat kun je verwachten:

Regie over datakwaliteit bij Woonkwartier
In deze sessie neemt Woonkwartier je mee op hun reis naar kwalitatieve data. Je hoort welke fases ze hebben doorlopen, Hoe ze de organisatie meenemen, breed draagvlak creëren en daarmee stapsgewijs de regie over hun datakwaliteit terugpakken.
Patrick de Jong – Woonkwartier
Een stroom aan (vastgoed)data
Lefier heeft haar data en datastromen in kaart gebracht. Heb je de datastromen goed in kaart, dan kun je dat ook automatiseren. In deze sessie krijg je tips en tricks hoe je zelf het overzicht creëert. Wat is de bron, wie is de eigenaar en vooral: Hoe halen we het optimale rendement uit de data de beschikbaar is.
Arjen de Vries – Lefier
Een kijkje in het Vabi Innovatielab
Wist je dat Vabi volop bezig is met innoveren? We testen met allerlei innovatieve technologieën, zoals Image Recognition, Machine Learning en Digital Twins. Ontdek op de Corporatiedag hoe dit jouw werk nog leuker en makkelijker zal maken.
Maarten Hoenen – Vabi
Vastgoeddata op orde, ook na morgen!
BIM wordt door velen als oplossing gezien om vastgoeddata op een duurzame manier op orde te krijgen en te houden. Maar op welke manier en hoe krijg je dit voor de totale portefeuille voor elkaar? Ben je benieuwd naar de antwoorden, bezoek dan deze sessie en raak geïnspireerd.
Joey Scipio – Vabi 
De gevolgen van Artificial Intelligence voor corporaties
Data Analytics, onderdeel van Ortec Finance, neemt je mee in een korte reis waarin ze laten zien wat er vandaag de dag en in nabije en verre toekomst gaat gebeuren in de wereld van AI en machine learning. Wat betekent het voor jouw corporatie? We laten praktijkvoorbeelden zien uit de sector.
Lex Knape – Ortec Financ
BIM en meerjaren onderhoud: waar staan we?
Al jaren wordt BIM in verband gebracht met meerjaren onderhoud. Daarbij kunnen elementhoeveelheden (NL/Sfb volgens de NEN 2767) als bron worden gebruikt bij het uitvoeren van conditiemetingen en de opstelling van meerjaren onderhoudsplannen. Ook kunnen resultaten, bijvoorbeeld conditiescores, aan de BIM worden teruggegeven. Wat zijn de ervaringen tot dusver en welke ontwikkelingen zijn te verwachten?
Spreker: Walter Scheffers, Vastware
Dit is de toekomst van vastgoedbeheer met 3D-modellen In deze sessie gaan we het hebben over een aantal concrete ontwikkelingen en trends die betrekking hebben op toekomstbestendig vastgoed beheren. Wat kunnen we aan ontwikkelingen verwachten? Wat betekent dat voor mijn vastgoedinformatie? Waar liggen de kansen? In een informatieve sessie werpen we met elkaar een blik op de toekomst van vastgoed beheren.
Matthew Thomas – Tekenplus

Wil je zeker zijn van een plaats bij de Corporatiedag 2019? Schrijf je dan alvast in. Werk je bij een corporatie of commercieel verhuurder? Dan is deelname ook nog eens kosteloos.