De Corporatiedag 2022 komt er weer aan

Dit voorjaar organiseren we de zesde editie van de Corporatiedag met kennissessies rondom asset management, finance, vastgoedwaardering, gebouwinformatie en duurzaamheid. De corporatiesector heeft flink wat uitdagingen waar we jullie graag bij op weg helpen.

Alles wijst erop dat we gelukkig weer fysiek bij elkaar kunnen komen en dat gaan we dan ook doen! We combineren de bijeenkomst op locatie met het voordeel van het volgen van online sessies.

We zorgen voor verschillende online sessies met actuele onderwerpen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de route naar CO2 neutraal? Of ben je benieuwd wat er nog allemaal op de planning staat voor onze software? Deze onderwerpen, en meer, zullen tijdens de Corporatiedag 2022 ter sprake komen.

Daarnaast hebben we een dag waarbij we elkaar “live”op locatie kunnen ontmoeten. Op deze dag staat het netwerken centraal. Je kunt plenaire sessies volgen van interessante sprekers op het gebied van vastgoed en duurzaamheid. Je kunt een kijkje nemen bij het informatieplein en er zijn genoeg mogelijkheden om te netwerken.

Praktische informatie

Online kennissessies – maandag 16 mei tot en met woensdag 18 mei

  • 1 digitaal platform
  • Verschillende online sessies
  • Dagelijks tussen 10.00 en 16.00 uur

 

Op locatie – donderdag 19 mei

  • Midden Nederland Hallen, Barneveld
  • Plenaire sessies en expertmarkt / netwerkmarkt
  • Van 13:00 tot 17:00 uur

Ben jij er bij?

Wil je zeker zijn van een plaats bij de Corporatiedag 2022? Schrijf je dan alvast in. Werk je bij een corporatie of commercieel verhuurder? Dan is deelname ook nog eens kosteloos.