Nog maar vijf weken en dan is het zover: op 31 mei vindt de Ortec Finance en Vabi Corporatiedag plaats in De Fabrique in Utrecht. Ook dit jaar is het weer een mooie dag voor corporatiemedewerkers die op de hoogte willen blijven op hun vakgebied, elkaar willen ontmoeten en praktijkverhalen willen delen.

Heb je je al ingeschreven of twijfel je nog om te komen? Lees dan hier de 9 redenen waarom je deze dag eigenlijk niet kunt missen:

  1. Ontmoet niet alleen collega’s op je eigen vakgebied, maar laat je inspireren door collega’s en sessies vanuit de vakgebieden vastgoed, assetmanagement, strategie, wonen en finance. Een unieke gelegenheid om eens in de huid van je collega’s te kruipen en hun problematieken beter te begrijpen!
  2. Ontmoet Diederik Samson en bespreek de mogelijkheden en onmogelijkheden bij het verduurzamen van de woningen in het kader van het klimaatakkoord.
  3. Luister naar collega-corporaties (HEEMwonen en Staedion) en neem hun verhaal over vastgoeddata mee naar je eigen corporatie.
  4. Bekijk een demo van onze producten in een gezellige huiskamersfeer.
  5. Ga zelf aan de slag in workshops, debatten en denk mee over productontwikkeling (of zelfs het klimaatakkoord).
  6. Pak de goodiebag mee aan het eind van de dag.
  7. Kom alles te weten over de aankomende wetgeving op het gebied van energieprestatie (BENG).
  8. Netwerk met collega’s van andere corporaties die je alleen tijdens deze evenementen ontmoet.
  9. Ga met een lach op je gezicht weg na de afsluiting van de dag (en de borrel).

Weet je nu zeker dat je erbij wilt zijn? Meld je dan snel aan en kies de sessies die je wilt volgen.

Schrijf je nu in

Bekijk het gehele programma en een beschrijving van alle kennissessies op de website van de Corporatiedag of schrijf je direct in.