Over drie weken is het zover: De Ortec Finance en Vabi Corporatiedag. Zoals elk jaar verwachten we weer een feest te maken voor iedereen die bij een corporatie werkt. Twijfel je nog of je erbij bent? Wij geven je 7 redenen waarom je dit event niet wilt missen.

1.     Duurzaamheid = hot

Duurzaamheid staat inmiddels als belangrijk thema op de agenda van vrijwel elke corporatie. Voor ons een reden om hier op verschillende gebieden aandacht aan te geven. Een greep uit de vele onderwerpen: Wat staat ons te wachten met betrekking tot klimaatverandering? Hoe werk je de route naar CO2 neutraal uit? Wat zijn de consequenties van de nieuwe wet-en regelgeving voor energielabels? Hoe kun je de CO2-uitstoot monitoren? Bekijk hier alle sessies op het gebied van duurzaamheid.

2.     Let’s get digital!

Technologische ontwikkelingen gaan snel en de impact op ons leven wordt steeds groter. Hoe gaat dit jouw werkzaamheden veranderen? In de middag kom je meer te weten hierover.  Jarno Duursma geeft in het plenaire gedeelte zijn kijk op technologische ontwikkelingen, gevolgd door Maarten Hoenen van Vabi en Lex Knape van Data-Analytics, die dieper ingaan op de effecten voor jouw corporatie.

3.     Hoor het eens van een ander 

Hoe zijn andere corporaties bezig met vastgoeddata? Of met de routekaart naar CO2 neutraal? Of met complexsessies? Zoals elk jaar laten we weer veel corporaties aan het woord. Zij vertellen hoe zij met de bovenstaande onderwerpen aan de slag zijn gegaan. Je krijgt van elke corporatie inspiratie om er zelf mee aan de slag te gaan.

4.     Vastgoeddata op orde? Hoe dan?

Hoe krijg je je vastgoeddata op orde? En als je het eenmaal op orde hebt, wat kun je dan met deze schat aan informatie? Tijdens de Corporatiedag hoor je er alles over. Onder meer Lefier en Woonkwartier vertellen over hun ervaringen. Ook hoor je wat je kunt doen met 3D en BIM.

5.     Ontmoet je gelijken

Elk jaar weer horen we dat mensen de Corporatiedag vooral bezoeken voor het bijpraten en netwerken met collega-corporaties. En daar is dan ook voldoende tijd voor gereserveerd. Ben je niet zo’n netwerker en vind je de pauzes iets te lang? Bezoek dan gerust de informatiestands van de sponsors of volg een demo van een van onze softwareoplossingen.

6.     En de vrienden van Vabi en Ortec Finance

Niet alleen Vabi en Ortec Finance delen hun kennis met je, maar ook andere kennispartners informeren je over de laatste ontwikkelingen. Loop langs een van de informatiestands, of volg een van hun kennissessies! Bekijk hier wie onze samenwerkingspartners zijn.

7.     In een rijtuig

Ook dit jaar vindt het event plaats op een inspirerende locatie: de rijtuigenloods. Makkelijk te bereiken met de trein en je wordt bijgepraat in: een treinstel. Aan de vooravond van de zomer verwachten we een zonnige dag, we zorgen dan ook voor zomerse versnaperingen tussen de sessies door. Neem je zonnebril en zonnehoed mee! 

Zijn je twijfels weg? Schrijf je dan snel nog in!