7 redenen om de Corporatiedag online bij te wonen

Over een maand is het zover. Op donderdag 20 mei en donderdag 27 mei vindt de online Corporatiedag 2021 plaats. Ook dit jaar wordt het weer een mooi evenement voor corporatiemedewerkers die op de hoogte willen blijven over thema’s op hun vakgebied, elkaar online willen ontmoeten en praktijkverhalen willen delen.

Twijfel je nog of je erbij bent? Wij geven je 7 redenen waarom je dit gratis event voor corporaties niet wilt missen.

1. Duurzaamheid

Duurzaamheid staat inmiddels als belangrijk thema op de agenda van vrijwel elke corporatie. Voor ons een reden om hier aandacht aan te geven. Bekijk hier alle sessies op het gebied van duurzaamheid.

2. Lage CO2 voetafdruk met deelname

Stiekem weten we het wel: online evenementen zijn beter voor het milieu dan fysieke evenementen. Je verkleint de CO2-uitstoot doordat je niet hoeft te reizen en vermindert onder andere (plastic)afval en voedselverspilling.

3. Collega corporaties aan het woord

Luister naar collega-corporaties en neem hun verhaal over duurzaamheid en vastgoeddata mee naar je eigen corporatie. Of sluit online aan bij de virtuele tafel bij de sessie: De corporatie draait door. Hier wordt er samen met bestuurders, o.a. met Ruud van den Boom, directeur-bestuurder van Woonkwartier, gesproken over actualiteiten.

4. Met passie en gastvrijheid de ochtenden door

Suzan Vink gaat samen met ons deze twee ochtenden voor jullie verzorgen. Suzan geeft bijzondere aandacht aan gewone interactie. Met passie voor gastvrijheid laat Suzan sprekers schitteren en gasten stralen. Met haar ervaring in het bedrijfsleven en onderwijs is Suzan een professionele gespreksleider en kent ze het belang van het versterken van netwerken.

5. #Recharge programma

Op de tweede dag van de Corporatiedag vindt er een #Recharge sessie plaats. In deze kick-off sessie neemt Hidde je mee in de #Recharge-filosofie over het leiden van een energieker leven.

6. De mogelijkheid om te netwerken

Tijdens het evenement is er de mogelijkheid om met iedereen te chatten en te videobellen (eventueel op afspraak). Daarnaast organiseren we ook beide ochtenden een netwerk carrousel. Tijdens de netwerk carrousel wordt je per ronde gekoppeld aan een verschillende deelnemer. Hier kan je kort (1 a 2 minuten) netwerken totdat je weer door gaat naar de volgende deelnemer. Zo ontmoet je toch nog verschillende mensen.

7. Samen met onze partners

Vabi en Ortec Finance organiseren deze dag samen met onze partners. Zij zullen online deelnemen en hebben een eigen virtuele stand. Hier heb je de mogelijkheid om meer over onze partners te weten te komen en kun je ook direct een vraag stellen, videobellen of een afspraak maken. Bekijk hier onze partners.

Bekijk het hele programma

Schrijf je in